View Single Post
Staro 06.11.2006., 00:01   #7
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Tbred - gledam one tvoje samsung zvučnike, i gledam prostoriju, i ne kužim gdje si ti izračunao da ti boravak ima 130 m2 ??

prije će biti 13 m2? ne znam jesi mijenjao razmještaj, ali TV obavezno u zrak, onaj zvučnik iz apalme kao da ga i nema, i čemu imaš DVA ista sata na zidu??
Cijeli taj prostor je spojen s kuhinjom,dakle otvoren prostor,zvucnici moraju ozvucit 130m2,ukupno 190m2 s sobama...s dnevnim spojena je još jedna prostorija,dijeli ih samo staklena vrata koja su uvijek otvorena...i terasa od preko 100m2 na kojoj sam najčešče po ljeti...dakle ima tu mjesta za puno jače zvučnike...Inače,ljudi cirkuliraju svuda po stanu,nije tipična nakrcana kuhinja,sve je dosta prostorno i ima puno mjesta,iz kuhinje ima jos jedan ulaz/izlaz na terasu,dakle cirkulacija ljudi je stalna...

Što se satova tiče,još je jedan iznad njega,ajmo ga nazvat modnim detaljom interijera koji vidim ne shvačaju ljudi na balkanu Već 16 godina se bavim uređenjem vila,stanova,kuća,bazeni...interijer/eksterijer...takvi detalji su neobični i rijetki samo na ovim prostorima,što je i razumljivo...Daleko smo mi od vremena u kojem živimo (sad ovo nema veze s satom,nego općenito)

Što se TV-a tiče,stvar je navike...ali svakako je za vrat i kralježnicu u zahvalnijoj poziciji,dok se gleda TV (a rijetko gledam) obično se izležavam na fotelji...

Zvučnik jest malo skriven iza "palme" (drvo života),no nisam neki audiofil da patim za tako sitnim detaljima,čuje se i drvo ne smeta niti malo (meni,sve efekte odlično "hvatam")