evoga, prije sat i pol vremena nestalo struje i zgasil se komp, ali naravno na njihovom serveru sam ostao konektiran, i tako ja upalim komp s nekoliko uzaludnih pokušaja spajanja, i ništa, nazovem ja, čekam 10, 15- 20 minuta, da 20 minuta sam čekao da mi se javi retardus, i tako ja njemu objasnim situaciju, dam korisničko ime, i kaže on-da spojeni ste, ja ga lijepo zamolim da me diskonektira jer se ja ovdje nemogu spojiti, i onda počne nešto srat da me može diskonektirati samo ako nazovem s telefona s kojeg glasi net, zvao sam s moba, i ja sav živčan njemu objašnjavam da sam čekao 20 minuta ali ne, čovjek ne odustaje, i tako ja poklopim idem pokušat nazvat s telefona i ništa, jednom zazvoni i gotovo, mišljah možda, problem u telefonu koji je malo stariji, ali ne i nakon zvanja sa tri različita mobitela ista stvar, ja sav živčan, da nebi osto bez neta prek noći, a imam flat koji je preskup i pokušavam ga maximalno iskoristiti, sav živčan, 20ak puta pokušavao nazvati, ista stvar...ništa. ždero sam se kaj nisam zapamtio njegovo ime jer mi je došlo da ga ubijem, i čekam ja čekam, u međuvremenu pokušavam se konektirat, i nakon jedno 70 pokušaja, iskopčavanja žice, restartanja modema, kompa, uspijeh, bio sam tako sretan, koda sam ustao iz mrtvih. ok malo sam pretjero sad, eto to bi uglavnom bilo to, da naravno, riječ je o te komu