Tema: novi komp
View Single Post
Staro 04.11.2006., 15:30   #13
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Mr. M Pregled postova
pogledaj u podforumu "Kucista i napajanja" wolvov sticky, pa mozes vidjeti koja su bolja, koja nisu....ako sam dobro skuzio, Fortron je dobra samo jedna serija, ostala nisu losa, ali daju manje snage na 12V railu...mozda da uzmes u ve-milu kuciste i napajanje (mislim da je oko 800ak kn), unutra je 400W chief....a mislim da se i aopen prodaje s njihovim napajanjima, tako da mozes uzeti slobodno i aopen kuciste s 400W napajanje...uostalom, ako mislis uzeti aopen, odes tamo pa pitas, a i sigurno je netko na forumu u zadnje vrijeme uzimao aopen kuciste s napajanjem.
eh sjetio sam se sranja s aopenom i hgspotom. prije niti godinu dana ide frend kupiti aopena s 350W napajanjem za 300tinjak kuna, ja reko nema boga da je unutra napajanje. i kad fakat ono napajanje unutra. ali kutija uopce nije aopen!!! neki lik iz nabave mi isao tvrditi kako to je aopen i da kaj ja znam kao imaju oni i jeftinije stvari i svo moje objasnjavanje da na aopen kartonu pise velikim slovima aopen!! on ne reagira i dogovor je da ako unutra na napajanju pise aopen da uzimamo inace ocemo lovu natrag.

dobili smo lovu natrag. a danas sam zvao hgspot i lik mi tvrdi da je sigurno aopen unutra. na moje natezanje da je kuciste s napajanjem 650 kn a napajanje 500 kn skoro da mi nema puno smisla on odgovara: e kad bi uzeli samo kuciste toliko bi kostalo.

eto zato pitam... da nebi ja kupio aopen kutiju s jnc napajanjem
msvrtan je offline   Reply With Quote