Tema: Crko Hard
View Single Post
Staro 04.11.2006., 01:02   #1
s.u.l.e.l.u.s
Premium

s.u.l.e.l.u.s's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Crko Hard

Ovako,crko mi hard:
Točnije radi se o modelu IBN Deskstar 61.4gb

Ovako Hard je bio u kompu i radio je uglavnom kao slave disk za pohranu podataka.Razne slike,spotovi,cd-i i slične stvari.
Također u kompu je bio drugi hard WD 20gb,1 cd pržilica,i 1 dvd pržilica,te 2 ventilatora.
I problem je nastao kad sam ja skinuo dvd pržilicu(da,da komp je bio isključen,i kabel od struje skinut )i posudio je frendu na par dana.Od onda mi se sistem počeo rušit,...al hard je radio.I nakon,3-4 dana vratio ja dvd,upalio komp i gotovo.Hard,kao i 2 ventilatora prestala radit.Također moram napomenut da mi i kad dvd pržilica i cd pržilica spojene neće ni jedna ni druga radit.
A Hard sam probo spojit na drugi komp i također ne radi.HArd se normalno kad je upaljen grije,i čuje se kako se ploče u njemu zavrte i onda stanu,i tako konstanto,kao da im se neda zavrtit.U biosu ga uopće ne prepoznaje.
I odiza na pločici nema vidljivih tragova oštečenja(tj spaljenosti).POgledo sam također i nabrzinu sa povećalom,al ništa nisam uspio nać.
I jaš ako je to bitno psu je - Sharkoon sha300-8p.
Pa sad dal bi se moglo šta izvuć iz njega,podaci mi uopće nisu bitni,nego više sam hard,dal još ima života u njemu???Dal se može spasit
s.u.l.e.l.u.s je offline   Reply With Quote