Dakle odakle da počnem.
Pa idemo redom:
1.FLASHANJE 6800LE U 6800:
Zanima me kako ovo izvesti?
Dali mi može netko step by step opisati kako i dali mi možete reći gdje nabaviti bios?Inače moja grafička je Leadtek a400 le tdh 6800le.
Sa riva tunerom je prošla sve testove [3dmark...puno igare...] na 16/6 i nebaca artifekte.
To bi htjeo da nemoram više nakon formatiranja windowsa je tweakati u riva tuneru.
Dakle kako izvesti da svoju 6800le flasham u 6800 sa 16/6 otključanim pipovima i ps?
2.CLOCKANJE:
Dakle ovo je čudno.
Kada su mi cjevovodi postaljeni na default[ 8/4] mogu clockati grafičku,a kada su mi otključani na 16/6 nemogu nikako clockati grafičku.Zašto?
I još nešto,kad je i clockam na defalut gotovo da mogu clockati za samo 20..30Mhz...kao da se uopće neda clockati[preko riva tunera sve radim].Mislio sam da su driveri pa sam pokušao dosta drivera promijeniti ali sve je opet isto.
3.TV IZLAZ:
Neznam zašto ali ovo je na svim NVIDIA grafičkama koma.ATi ima predobro ovo sređeno za razliku od nvidia[zato i prodajem ovu :roll: ]
Uglavnom.Izgasim i tv i komp.Sve ljepo spojim sa grafom,upalim tv,zatim upalim komp i uopće ništa neprepoznaje tv.
Kako namjesiti da mi se desktop širi na tv sa ovom grafičkom?
Uf eto to je to

hvala unaprijed