Ne treba se toliko zahvaljivati. Samo da ta kotlovina bude kako treba. Već sam jako gladan. Mjesec da je čekam i već sam smršavio 5 kg.
Moram vas odmah ispraviti i reći da sam dotičnu baricu tek danas upoznao a ranije samo njenu manju sestru.
Tehnikalije:
Stavio sam je u svoj komp i s užasom zamijetio da mi ga je srušila bez pardona. Uzeo van, napravio set disketa za te poslove i počeo šaltati. Prvo Easy Recovery i s njim skinuo podatke sa c: particije jer mi se Mitzek plakao da bu ga žena ubila jer gore ima vrlo važne recepte za kuhanje trave koju je Mitzek prisiljen jesti. Sve sam bio u napasti da to pobrišem ali znam da Mitzek ima zalihe za više godina gladovanja a batine ne podnosi baš nabolje. Dakle, to je bilo riješeno i 3.6 Gb je spašeno (većina je ipak Program Files i sl.).
Sada dolaze i ostali. Da si olakšam posao, puknem u floppy (ništa bez njega) Partition Magic 8 i tako popravim MBR. Bilo je lakše nego inače jer je bio samo korumpiran i sam se ispravio. PM 8 je ipak bolji program od Fixmbr. Dignem ja svoje Windowsiće i veselo prebacujem jednu po jednu particiju. i tako do ukupno oko 90-tak Gb.
Sada se vrši test diska i ako to preživi, reći ćemo da je spremna za rad.
Najveća nagrada će biti to da je vidim ponovno punu do vrha kako mi prilazi, a ja ću sa suzom u oku reći: "NEMAM NI MB SLOBODNOG PROSTORA NA SVOJE 2 KRŠINE".