Jel' si možda vidio po trgovinama ovo...
http://www.hothardware.com/viewartic...leid=672&cid=8
Asus S-presso Deluxe. Imam ga nekih godinu dana i prilično sam zadovoljan s njim. Kupljen u diskont24. Za moj ukus definitivno najljepši HTPC koji se tad mogao kupiti. . Tko god mi dođe u kuću zbunjeno gleda i traži gdje mi je kučište od kompa. Izgled kao nekakva mikro linija a uživo izgleda još ljepše i kompaktnije nego na slikama.
Ima svoj OS tako da možeš gledati TV, DVD, slušati muziku i gledati slike bez pokretanja Windowsa. I to sve preko daljinskog.
Je da je stari socket, da nema PCI-e slota i ostalih điđa miđa ali za nekog tko koristi komp za internet, glazbu i TV, a Playstation2 i fotelju za igranje, ovo je i više nego dovoljno. Veliki plus je i što je praktički nečujan.
Nekima bi minus mogao biti to što stane samo jedan hard, što moraš koristiti integriranu grafu i zvuk da bi mogao koristiti Instant On al' ni jedan proizvod nije savršen pa tako ni ovaj.
Ovaj post je trebao biti puno duži i informativniji ali se netko u HEP-u igrao manja-veća i ugasio mi struju taman kad sam trebao postati. Prelijen sam pisati dva puta pa pitaj ako te nešto zanima. Ionako gore imaš cijeli review.