Ovako - ideja za ventove je došla od hella, on ima slično codegen kučište i stavio je 2X80mm koji pire po sonic toweru na prescotu. Također neko vrijeme sam brijao na što manje ventova, upuha nije bilo, a imam dosta spužve što je rezultiralo velikim temperaturama za jednog athlona. Veki-os me je zahebavao da gradim bunker... Sve vam je jasno.
Ono oko prozora je original plastika koja je držala stari plexi, on je bio na njoj sad je suprotno, ona je na njemu... HEH, dvosmisleno. : evil :
A onaj pokazivač pokazuje potrošnju napajanja, original od napajanja... Load prime 95 trenutačno 200W...
Što se tiče rasvjete imam crvenu neonku, no ona mi se ne uklapa, uskoro će biti ili plava ili uv.
Što se tiče mrežica... Volim minimalizam, možda neka "čarapa" preko ventova samo.
I Renesis, kablovi su sređeni maksimalno, da je neko drugo kučište i još koji sad mudrovanja ne bi se ni jedan vidio... Kučište uživo izgleda malo bolje.
Najbitnije mi je da sam ja zadovoljan, jer sam utrošio prilično vremena, rastavi, sastavi, ovo ovdje, ono ovdje. To je zasad to, biti će sigurno updateova...