Je, najlakše je kupiti novo kučište...
Uglavnom, pantera - kako ti je matesonik lijepo rekao, izreži cijeli onaj metal na stražnjoj rupu. Protok ti je zbog toga patio, a i glasnije ti zbog tih minimalističkih rupa. Lagano staviš iza neki grill ako ti je ružno
I oko sljedećega ti je matesonik najbolje pomogao. Višak kablova od napajanja, staviti na CD-ROM, a koliko vidim, i sa tri optike imaš gore još jednu rupu pa to tamo strpaj.
Nadalje, makni kavez od diskova i nekako skombiniraj da ti je disk skroz dole. Stavi ga popreko u spužvu (samo po stranama i da bude odmaknut od poda za kojih 1-2cm) i nekako ga zaveži za dno (probuši na dnu 4 rupe male da moš neku špagu ili ja ti koristim od starih mp3 slušalica gumene one kablove) i onda stavi ispred njega ventilator, jer ovako sa ventom gore na HDD-u dobivaš jako, jako malo (elektronika dole je puno važnija za hladiti).
Ako ne možeš staviti napred ventilator, a case ti nije u nekoj preskučenoj rupi u stolu, onda si bočno pukneš 120-ku (zbuši rupu za nju i obloži spužvom po rubovima rupe iznutra - moš i onu za pranje čopit staroj

)
Ventilator s prijeda nije važan. Puno su važniji ovi odozada jer oni izvlače topli zrak. Vent s prijeda je koristan za HDD i eventualno chipset ako je na dobrom mjestu (da nema prepreka do njega s prednje strane). A kako ti nemožeš bušiti napred za 120-tku, moja preporuka ti je da napred ništa ne diraš.
Ostavi one rupe napred, jer kako ćeš imati za 80mm vent + napajanje, kroz te rupe napred će ti ulaziti hladni zrak (pod pretpostavkom da ti kučište nije prerupičasto).
HDD sredi kako sam ti rekao - nije važno da taj vent koji ga hladi da baš i on mora imati izvor hladnog zraka izvana, samo neka taj vent puše po tom HDD-u.
P.S. Jel ti stane iza, di je rupa od 80mm venta, još jedan 80mm ili 92 mm vent?
Mislim, imam ideju, da ne bušiš rupu baš tamo di je predviđeno za tog jednog 80mm vent, već da ti sam napraviš 2 rupe ako stanu (znači, počneš bušit rupu što niže možeš). Malo izmjeri stvar pa javi kako ide.
I kablove obavezno nekako srediti. No to ti je najbolje svu periferiju zvadit van i onda jedno po jedno trpati unutra, nekim redosljedom koji bio bio najbolji.
EDIT: Dok sam ja pisao, neki su ti već rekli slično mojemu.
Što se tiče napred rupe, ili ne diraj ništa ili zbuši rupu no onda obavezno neki filter napred, jer inače ćeš imati kaj za delati svaka 2 mjeseca oko prašine.