Citiraj:
Autor -POP-
Imam jedan prijedlog da se stiša bura oko VGA. U igri su x800GTO, x800XL, x800XT, x1300XT, 7600GS, 7600GT, x1600PRO. Vidim da ove navedene kartice ima većina koji su se ovdje prepucavali. Zatim 3dMark 2003 i 2005. Lijepo svi stavimo procesore i kartice na maximalne klokove, stavimo markove na 1024X768, većina se još igra na toj rezoluciji, i stavimo 4AA/8AF i postamo rezultate ovdje. Ja imam x800GTO. Hoćemo?
|
To što bi netko bio sa clockanim gto-om ispred mene,ili netko sa x1600pro iza mene,zbilja ne znači da ta kartica više vrijedi ili da je bolja..ti probuši iza 3 rupe na kartici pa probaj spojiti kameru i video za koje nemaš izlaze,a ja imam, pa i to može biti mjerilo vrijednosti kartice.Inače za takve stvari već postoje na netu bezbroj stranica i benchmarka,koja je brža,i to je prosječnom korisniku dovoljna informacija.
Imam pametnijeg posla nego se prepucavati,karticu sam procjenio na 1100/1200 kn što zbog stanja,garancije,ali i bundlea.Tražim dosta ali dosta i dobiješ u paketu.Koliko para toliko muzike...
Marko je recimo na forumu prodavao bundle od 9800pro..tj. kablove i onaj dvi-vga konverter..i procjena je bila 100kn ?!...A ja imam to sve..i duplo više čak 6 kablova,konverter..ma sve živo...plus 2 full igre i 2 videoedit software-a
Po tome moj bundle vrijedi 300kn min,što ne znam tko je sve spreman platiti.
A karticu ne dajem ispod 1100...da izmjerimo ne znam koju stvar na ovome svijetu,a ne glupe VGA performanse..: baad :
Svi se nadhebavaju umjesto da se poklope ušima,pogledaj na
www.net.hr sliku dana,mali stoji u svinjcu u Bjelorusiji u blatu do poda sa 6 brojeva prevelikim cipelama,dok mu baka hrani svinje metar pored njega..Može nas sve skupa biti sram..kakvo prepucavanje..svatko ima svog konja za trku..i doviđenja..tu je priči kraj...
Isprike moderatoru...oduljio sam..: giljotin