Dakle, odlučio sam se napraviti mali HTPC i za oko mi je zapelo ovo kućište:
E, sad, jeste to malo i ograničeno, ali isplanirao ja sve - integrirana ploča s DVI-jem (za moj LCD TV), samo jedna hibridna tuner kartica, laptop DVD i 2,5" laptop disk (manje troši i manje se grije).
Gledao malo recenzije i vidio da s kućištem dođu AGP reiser, PCI reiser (s kablićima, a ne kao kartica), te u nekim pakiranjima i low-profile CPU cooler od Coolermastera. Ajd, mislim si, ako cooler i ne dođe, kupiću ga negdje.
Dakle, naručio ja pomenuto kućište (Osijek, pa ništa nemaju na lageru, sve moraju i Zagreba naručiti). Došlo, ja otpakirao i paf: fali kompletan plastični cover od naprijed, tako da lagano vire štampane pločice i diode, fali power dugme, nema PCI reiser-a, naravno niti low-profile CPU coolera.
Odnesem kućište nazad u HGŠrot, a oni će meni:
Citiraj:
Autor HGŠrot
"To tako dođe. Sva su tako pakirana. Ne možemo vam pomoći."
|
Pazi ti to. Naravno da sam malo divljačio dok nisam dobio pare natrag (inače, bio sam i ploču naručio koja nije stigla, kao zalutala - poslali jedan paket krivo, pa sam i od nje odustao).
Mislim, dokle ide ovaj hrvatski odnos prema kupcima, kad nam uvaljuju ovakve stvari! Kom uopće padne na pamet držati u cjeniku ovo smeće!
BTW, trgovac mi je priznao da ovo nije jedina roba koja dolazi u polovičnom pakiranju - kaže da hrpa LCD wall mount kitova dolazi nekompletna. Užas!!!
HGŠrot : baad :