View Single Post
Staro 31.10.2006., 22:25   #18
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
evo da ti se javim i odovorim na neka pitanja, sad sam tek vidio temu..

ja sam imao Geniusa ergo 525, i među onima sam kojima je krepao...
morao sam za nešto zamijeniti pošto u LINKS-u NE vraćaju lovu, novoga nije bilo niti naznaka da će ga dobivati opet, pa sam MORAO doplatiti 100kn, i uzeo MX400.

ovako, meni mx400 odlično paše, što za Geniusa i nisam mogao reći.. iako je Genius čista kopija MX1000, tako da je ergonomija ipak dobra, ali za moju medvjeđu šapu, i nije baš..
Genius, kvaliteta plastike nije na nivou logija, počela mi škripati desna tipka pri stiskanju nakon 2 tjedna, a nakon još dva je krepao, samo jedan dan više nije radio, iako prepoznat u windozama...

no, da se vratim na temu.
Genius je imao bolji laser (preuzeto sa Logija G5), plastika loša, tipki i više nego dovoljno, softver, onako... ali nije ni Logijev najbolji.. to im jedino i zamjeram...

MX400, jako dobro ergonomski pogođen, ima bočni scroll (imao je i genius, i navikao se, i odlična je stvar), i ima bočne tipke back/forward, naravno programabilne...

ponekad se zna ponašati malo neprimjereno, kretati se čudno, ali ću to pripisati mojoj podlozi.. (Genius je na toj istoj podlozi radio nez problema) ...

Microsoft miševi - nisam imao prilike raditi s njima...

Gabre je offline   Reply With Quote