Tema: Mp3?
View Single Post
Staro 31.08.2003., 09:12   #8
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Re: Re: Re: Re: Mp3?

Citiraj:
Originally posted by gpremec
Zapravo nista od navedenog. Jednostavno sam svojim rijecima napisao sto mislim o tome, a da se pri tome nisam previse obazirao na to sto si ti napisao, pogotovo nakon pomalo bahato starta.
Ipak se kao moderator moram brinuti da ne bude pretjeranog vredjanja i omalovazavanja. Iskreno, imas ti mnogo znanja i iskustva, sklon si prakticnim rjesenjima (sto izuzetno cijenim kod ljudi), ali fali ti poprilicno takticnosti. Ne mozes hodati svijetom i vrijedjati 90% populacije, jer prvenstveno sam sebe neurotiziras, a to dovodi do cira na zelucu i takvih stvari.
sorry ali koji bahati start?prvo ga lagano bez vrijedjanja upozorim na jezicnu pogresku a zatim mu predlozim da ukljuci mozak sto naravno u nasem jeziku ima preneseno znacnje koje bi bilo otprilike "razmisli malo bolje o tome".kako je "ukljuci mozak" dvije rijeci a "razmisli malo bolje o tome" ipak 4 rijeci, ako uzmemo u obzir cijene interneta kod nas puno je bolje koristiti skracene prenesene oblike......
natjeravsi me da to objasnjvama moja stednja minuta provedenih na netu je ispala beskorisna i sad sam bankrot.....
greg SE je offline   Reply With Quote