View Single Post
Staro 31.10.2006., 19:55   #1
EvilM@ster
Ev1LMa5ter
Moj komp

EvilM@ster's Avatar

Datum registracije: May 2006
Angry Kriva maticna u HG-Spotu

Evo prije mjesec dana sam odlucio kupiti novu maticnu za AMD... i da sad ne duzim odluka je pala na Sapphire PURE Inovation koja se u HG-Spotu prodavala za ~470 kuna.... e sad na njihovim web stranicama je stajala slika od doticne ploce a i njezine specifikacije, samo je problem sto ne dobijete tu plocu sa slike nego neku drugu...
Tu sam nepravilnost primjetio odmah u prodavaonici jer ne samo da sam znao kako izgleda maticna, nego sam zao i kakva je kutija i sto sve dolazi od opreme sa njom, jer poucen prijasnjim iskustvima nikada nejdem u trgovinu kupiti nesto a da neznam 100% sto cu kupiti... ipak sam uzeo tu maticnu jer kao zamjene nije bilo Asrocka koji je kostao gotovo isto..... nakon sto sam dosao doma i probao maticnu shvatio sam da ona uopce nema veze sa Sapphireom premda se na pasivnom cooleru od chipseta nalazi njihov znak i premda je pakirana u njihovu kutiju....
Ko tu koga *ebe ja neznam, ali nakon sto sam pogledao na netu nasao sam tu maticnu pod ovim imenom PC PARTNER RX480AK9-A58X te ju odlucio vratiti jer definitivno to nije ono sto sam trazio, a i ne zelim imati maticnu od nekog proizvodaca za koji prvi put cujem :mad:

Za maticnu su mi vratili pare, a koliko vidim i nakon mojeg zaljenja na njihovim stranicama je osvanula slika od doticne PC PARTNER maticne, ali su zato ostavili specifikacije od Sapphire maticne premda doticna nema nikakve veze sa Sapphireom jer na njihovoj stranici nisam nista nasao o toj maticnoj....

Ovo je samo upozorenje svim kupcima doticne maticne da znaju sto dobivaju, : hello2 :

EDIT:

Samo da nadodam, maticna koju sam ja narucio je ova

http://www.firingsquad.com/hardware/...on_pi-a9rx480/

a dobio sam ovu

http://www.pcpartner.com/product_det...7134745-508850

tako da se nadam da me razumijete zasto sam nezadovoljan....