View Single Post
Staro 30.08.2003., 00:56   #8
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by gospar
administrator ovog foruma ima pravo odluciti sto je ilegalno i nelegalno. prije tebe pinsla nitko nije nista spomenuo o ilegalnosti i piratstvu. cukelj jednostavno mozda ima dvije licence, na stolu imao dvije kutije i dok je instalirao na dva kompjutera odjednom ,sto se nerijetko radi kad se npr radi mreza, upisao je dva put isti cd key i sada ga zeli promijeniti.

mislim da je doslo do nesporazuma kad je black rekao banat mislio je da cemo cenzurirati. ja nebi nista cenzurirao jer sam u prvom odlomku objasnio kako ja na to gledam a to je u koristi i korisnicima foruma i posjecenosti pc eksperta i sveukupnom znanju od kojeg svi zivimo dakle nema potrebe da ja ista cenzuriram ako nitko nije bezobrazno otvoreno postavio pitanje.

Zamolio bih ovim putem moderatore s kojima se ne cujem mnogo jer svi smo u svojim poslovima, da suraduju i na drugim dijelovima foruma ne samo na onima za koje su oni nadlezni, da upozoravaju, objasnjavaju, uce, i izvode teme i situacije na pravi put, a da potom ako su potrebne najstrozije mjere pritisnu PRIJAVI MODERATORU ili se obrate izravno administratoru horzi na mail.

dalje, zamolio bih pinslu i ostale da od ove teme nerade cudo i da se lagano smire, ljeto je, vruce je, malo spavamo imajmo razumijevanja za jedne druge. posezanje za svojim ovlastima mi nije u krvi vise volim ovako srati
Nema pravo administrator niti moderator foruma odlučivati kaj je legalno a kaj je nelegalno ili tumačiti te pojmove kak mu paše i kad njemu paše.
Iskreno jako je mala mogućnost da čovjek koji je postao ima dvije licence i sl. Prije će bit da hoće instalirat sp 1 na piratsku verziju xp-a. Ako stvarno ima dvije licence odmah ću mu se ispričat.
Mislim da svi dobro znamo kaj znači banat i ja sam siguran da je horza mislio ono kaj je mislio pod banat.
Da ti posezanje za tzv, ovlastima nije u krvi jednostavno nije točno jer si zatvarao threadove prije bez pol frke a kolko sam znam bilo je i cenzuriranja.
A ovo kaj se tiče moderatora sam ja već navodio pa si zatvorio thread.
pinsla je offline