View Single Post
Staro 30.10.2006., 07:49   #34
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
Citiraj:
Autor Rijecanin Pregled postova
'ajde molim te obznani naciji koje zvučnike imaš...... i iz kojeg razloga uopće spajaš audiofilske zvučnike na komp.?! Da bi slušao mp3ice?!

Elite Pro košta koliko?! 2200-2300 kuna.... A bulk Musicica 650?! Stvarno ne vidim nekog smisla nadoplate od 1500 kuna za nešto što ima više RAM-a (uuuuu grooovie) i "kvalitetniji" DAC... valjda mp3ce bolje zvuče... Halo, pričamo o zvučnoj kartici u računalu.... zna se koja joj je svrha... ne kažem da se treba zadovoljiti s integriranom (koje su BTW sve do reda smeće) ali opravdavati razliku u RAM-u i DAC-u na katicama te kategorije je u najmanju ruku smiješno...

Radije razliku uloži u audiofilski kabel od napajanja... naravno, potpuno je beskoristan, ali uvijek postoje baje koje tvrde da je razlika očita....
http://www.sonus-art.com/index.php?page=news&id=20

Sustav sa tim zvucnikom je bio izlozen ovaj vikend na HIFI sajmu u Sheratonu. Naravno, masa se skupljala oko njih i komentirala a ja sretan sto imam pravu stvar jer pocuvsi sisteme na sajmu samo mi je 1 bio bolji (no i u tome je stvar ukusa u zvuku) mozda zbog mjuze koja se pustala??

Btw, ja nemam to kablovinje za struju ali razlike ima. Mozda jednog dana...

Oces da ti kazem razliku izmedu 2 sustava? Ugrubo
Koristis obicno pojacalo low end i neki cd player, recimo sony, i slusas muziku, reko bi WOW groovie!! Al ovo dere.
E i sad uzmes neko pojacalo klase od 6000kn i cd player od 5000kn, stavis dobar cd i odjednom imas dojam 3d stagea! Doslovno kao da sviraju pred tobom, pjevac je ispred, bubnjevi iza, i ostali glazbenici kako je koji na stageu. Potpuno se iskljucis iz svijeta i lagano mozes slusati samo pojedine instrumente.
Naravno ovisi o snimci, mora biti dobra.
Mozes tocno u prostoru odrediti gdje je tko. A o detaljima da ne pricam, cujes zvuk i "vidis".

MP3 320 only ili jace vbr a imam i dosta flaca.
musso je offline   Reply With Quote