View Single Post
Staro 30.08.2003., 00:47   #7
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by pinsla
Da je mjenjanje product keya windowsa xp piratske verzije kako bi mogao instalirat xp sp 1 legalno prvi put čujem ali ti si uvijek spreman izmislit nekaj novo.
A izgleda da se voliš igrat i dežurnog policajca pa prijetiti banovima i slično. Da ne spominjem da si arogantan i pun sebe do bola
administrator ovog foruma ima pravo odluciti sto je ilegalno i nelegalno. prije tebe pinsla nitko nije nista spomenuo o ilegalnosti i piratstvu. cukelj jednostavno mozda ima dvije licence, na stolu imao dvije kutije i dok je instalirao na dva kompjutera odjednom ,sto se nerijetko radi kad se npr radi mreza, upisao je dva put isti cd key i sada ga zeli promijeniti.

mislim da je doslo do nesporazuma kad je black rekao banat mislio je da cemo cenzurirati. ja nebi nista cenzurirao jer sam u prvom odlomku objasnio kako ja na to gledam a to je u koristi i korisnicima foruma i posjecenosti pc eksperta i sveukupnom znanju od kojeg svi zivimo dakle nema potrebe da ja ista cenzuriram ako nitko nije bezobrazno otvoreno postavio pitanje.

Zamolio bih ovim putem moderatore s kojima se ne cujem mnogo jer svi smo u svojim poslovima, da suraduju i na drugim dijelovima foruma ne samo na onima za koje su oni nadlezni, da upozoravaju, objasnjavaju, uce, i izvode teme i situacije na pravi put, a da potom ako su potrebne najstrozije mjere pritisnu PRIJAVI MODERATORU ili se obrate izravno administratoru horzi na mail.

dalje, zamolio bih pinslu i ostale da od ove teme nerade cudo i da se lagano smire, ljeto je, vruce je, malo spavamo imajmo razumijevanja za jedne druge. posezanje za svojim ovlastima mi nije u krvi vise volim ovako srati