: CoolRamb Kao sto i sami znamo, ne mora znaciti da su za starije kartice (u mom slucaju 9600pro) naj bolji naj-noviji drajveri. A zasto? Zato jer timovi koji prave drajvere namjerno u kodu nesto zeznu da starije kartice rade jos sporije i da bi mi otisli u radnju i kupili neku novu seriju.
Trenutno koristim Catalsyte 6.9 i igram se na na dx7 (normala) i nije da nisam zadovoljan kvalitetom slike i brojem FPS-a al nesto kontam da bi to sve mozda moglo biti i bolje sa nekim starijim drajverima i zato vas molim za pomoc kako da uradim test.
Negdje sam naletio na onaj programcic Fraps i konto sam s njim snimiti demo, al sam poslije toga pogledo par demoa koji su snimljeni s njim i vidio sam da je prilikom igranja i koristenja istog broj fps-a jako mali, tj nije to nacin da odradim posao.
Fakat neznam kako da odradim, jel da snimim demo u cod-u al sa postavkama com_maxfps 0 pa nek vrti maximalno frejmova pa da jedan te isti demo vrtim na svim ostalim drajverima, jel moze to tako?. A pored tog demoa da radi Fraps pa nek broji frejmove?
Znaci da fraps bude samo brojac, a ne s njim da snimam...
Ajd da ne lupetam vise jel ima neko neku ideju?: Machineg