View Single Post
Staro 29.10.2006., 18:44   #18
DiGi
Premium

DiGi's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
kabeli za prednje zvučnike su ti po 2m, za centralni kolko mi se čini malo duži od prednjih koih 2.5m, a stražnje 5m pa računaj.
pa... kad bi po podu onak fino išlo i na visinu koju želim na kraj ustaviti, bilo bi na knap... ali da ide onako po zidu (da ne gazim sada po njemu i sl.)? da li je moguce nekako ga produžiti? a što mi je još važnije - kakav bi bio zvuk?

još prije sam na starim zvučnicima pokušao produljiti kabl, običnim presjecanjem. kad sam presjeko ono tona namotanih bakrenih žičica. Pa kad sam pospaju to sve, zvuk mi je bio onda jako loš... pa ne znam da li možda postoji mogućnost kupovine nekakvih produžnih kablova ili nešto na tu šemu? I ponavljam, ono sto mi je jos vaznije - kakav bi bio zvuk?

evo tlocrta moje dvorisne zgrade u kojoj se nalazim (nabrzinu u paintu sam to nacrto), pa me zanima kada bi za radni stol dakle stavio sabvufer i dva glavna zvučnika, kakav bi mi bio zvuk na tri satelita (kad bi nekako uspio ih dovuci do tamo) u drugoj prostoriji? i/ili ima netko drugi prijedlog rapsoreda zvucnika i satelita?

da li je uopce izvedvio ovo sto ja imam u planu? : bonker :

@Dr. Beast: evo ko sto vidis pokusavam ensto iskombinirati sa x530
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	tlocrt.jpg‎
Views:	185
Size:	17.5 kB
ID:	6698