Zahvaljujem svima na preporukama.
Citiraj:
Autor tor
|
Da, ta je konacan izbor. Debelo preskupa prema ovim drugim spomenutima, ali dovoljan broj PCI-a me je zacementirao na ovu. Vec sam ju preko haustor maestre-a rezervirao kao i proc (X2 3800) jer sam se poceo bojati da ce 939 biti teze za naci. Koliko vidim, ima ih ipak.
Citiraj:
Autor tor
|
Dobro da sam pitao jer ni u najvecem optimizmu nebi pomislio da moze postojati ovako pogodjena ploca. Za 775 ocekivah da ce biti najvise problema ali ispade lakse od 939. 5 PCI i sve sto sam trazio, odlicno!
Cijena je toliko niska da me na trenutak zabrinulo. Svejedno uzimam. E6400 sam kompenzacijom vec osigurao
Jedno pitanje. kako je moguce datumski da ovakva PCI i AGP opremljena ploca uopce ima sto raditi na trzistu? Posebno za 775, kod kojeg sam ocekivao da je tolika presa za novijim i novijim, ocekivajuci da je pregazio ovakve stvari? Sretan sam da nije. Ali nevjerovatna mi je ploca ako gledam sve opisano sto ima na sebi.
Da, jos nesto. Kad sam istom gledao koje tocno podrzava proceve, vidjeh ovu stavku. Feature ili neka restrikcija? :