View Single Post
Staro 29.10.2006., 15:40   #2
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
evo mojih preporuka, nisu fensi kao horzine...ali ..

Profil za cure:

Add Bookmark Here
- Pogodno kad imate puno foldera i subfoldera, cure vole sve to fino katalogizirati u bookmarksima
Undo Closed Tabs Button
- korisno kad ste brzopleti i gasite i kaj ne biste trebali, ili pak imate sporu mašinu koja zna zaštekati u ključnom trenutku pa miš potrči na krivi tab, ili pak ako ne želite da netko vidi koji tab imate otvoren pa ga želite privremeno sakriti - mislim da pamti 2, 3 ili čak 4 zadnja ugašena taba
PCEkspert.com Forum Meni
- svaka cura koju zanima kako joj što radi u kompu ili Windowsima, ili pak ima pitanja o tim hw temama, ili pa prati Žderonje, i drži do sebe, treba imati PCE menu
Google Video Downloader
- ako volite gledati youtube i google spotiće i ostale streaming stvarčice, a ne znate kako ih skinuti, gumbić od ove ekstenzije vam fino omogućuje da to s lakoćom napravite (poštujući sve zakone) u flv formatu
Tab Switcher
- isto handy
All-in-One Gestures
-
tek stavila, još ju nisam proučila, ali ako je allinone u nazivu, mora biti dobro.
Digger
- lagano scrollanje po parent direktorijima nekog websitea, tj. dizanje po razinama, koliko sam skužila - također novo i neistraženo do kraja...
Download Statusbar
-
dobra ekstenzija kada nešto skidate a živcira vas onaj mali prozorčić u kojem gledate koliko se skinulo toga. Ima još nekih slatkih opcijica, slično Operinoj opciji di u tabu gledaš downloade, samo ovdje se nalazi izvan prozora u borwseru, dolje lijevo.
DownThemAll
- skidanje svih npr. slika sa stranice ili linkova sa neke stranice.
FoxyTunes

- ako, kao Bug, uvijek slušate muziku kad surfate, i želite je nakratko mjutat ili pauzirat dok ne pogledate neki kratki filmić/clipić ili pročitat nešto u tišini. + još puno korisnih opcija, pali se i gasi kad ga namjestiš, podržava jako puno playera, možeš si sama namjestiti koje shortcutove hoćeš za "play", "next" itd, itd...
Linkification : CoolRamb
-
Ne znam kako sam prije živjela bez ove. linkove za npr. albume i filmove koje se stavljaju u [code]da se ne bi namirisalo da su ilegalni, Linkification lako pretvara u live link, tako da je potrebno samo ga otvoriti u novom tabu kao i pravi link, bez onog dosadnog c/p-a (naravno, ja ga koristim u edukativne svrhe skidanja filmića sa svog i tuđih fotića)
Nightly Tester Tools
-
Isto mi je nova od jučer, ali vidim da hoće updejtati verzije ekstenzija da budu kompatibilner sa tvojom verzijom Ffoxa, i to je ono što Bug voli; da nešto radi posao za njih, brzo i u komadu i bez puno kompliciranja

P.S. Hvala, Horza : cheers2

Zadnje izmijenjeno od: Ladybug. 31.10.2006. u 14:18. Razlog: nadopunila sam
Ladybug je offline   Reply With Quote