Citiraj:
Autor milovani
dobro i sada si kupio taj monitor ja se takoder dvojim oko ista dva modela.......imam iste dvojbe i uzeo bih 205bw ali reci mi kakva je slika...da li si imao mrtvih piksela...tj. imam mladega brata koji igra igrice pa me zanima kako funkcioniraju na njemu...dobri ljudi s ovoga foruma tebi su pomogli...ajd sada sheraj svoje zanje koje si stekao kupivši ga s nama koji još uvijek dvojimo.
1. da li igre rade od ruba do ruba ili su neke s crnim rubom
2. da li filmovi kasni slika....duhovi
3. da li se javlja izbijanje svijetlosti kada je rubovima slike....kada je crna slika na monitoru...znaš što pitam?
|
Monitor je meni odlican! Sve je sto sam ocekivao! Mrtvih piksela nema. Covjek u trgovini mi je rekao da vec godinama rade s Samsungom i nikad nisu dobili monitor s mrtvim pikselom.
1. Igre rade normalno. Neke igre nativno podrzavaju widescreen rezoluciju, neke se mogu narediti da slika bude ok, a za one ostale, starije uglavnom, bolje staviti u opcijama grafičke kartice da ne razvlaci sliku vec da ti ju centirira s crnim okvirima. (ja imam nvidia, valda se i na ATI to isto moze). Ali sve novije igre podrzavaju widescreen rezolucije!
2. apsolutno nema duhova. Slika mi je odlicna, a zbog velicine ekrana i zbog toga sto je widescreen zadovoljstvo je gledati.
3. nisam neko preveliko izbijanje svjetlosti primjetio. samo u gornjem dijelu zna biti kad je ekran totalno crn, ali minimalno stvarno, tako da nebi to ni navodio kao neki minus!
Sve u svemu, ja sam prezadovoljan! I preporucio bi ga svakome!