View Single Post
Staro 28.10.2006., 15:31   #41
qwertz1001
Premium
Moj komp

qwertz1001's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor milovani Pregled postova
dobro i sada si kupio taj monitor ja se takoder dvojim oko ista dva modela.......imam iste dvojbe i uzeo bih 205bw ali reci mi kakva je slika...da li si imao mrtvih piksela...tj. imam mladega brata koji igra igrice pa me zanima kako funkcioniraju na njemu...dobri ljudi s ovoga foruma tebi su pomogli...ajd sada sheraj svoje zanje koje si stekao kupivši ga s nama koji još uvijek dvojimo.

1. da li igre rade od ruba do ruba ili su neke s crnim rubom
2. da li filmovi kasni slika....duhovi
3. da li se javlja izbijanje svijetlosti kada je rubovima slike....kada je crna slika na monitoru...znaš što pitam?
Monitor je meni odlican! Sve je sto sam ocekivao! Mrtvih piksela nema. Covjek u trgovini mi je rekao da vec godinama rade s Samsungom i nikad nisu dobili monitor s mrtvim pikselom.
1. Igre rade normalno. Neke igre nativno podrzavaju widescreen rezoluciju, neke se mogu narediti da slika bude ok, a za one ostale, starije uglavnom, bolje staviti u opcijama grafičke kartice da ne razvlaci sliku vec da ti ju centirira s crnim okvirima. (ja imam nvidia, valda se i na ATI to isto moze). Ali sve novije igre podrzavaju widescreen rezolucije!
2. apsolutno nema duhova. Slika mi je odlicna, a zbog velicine ekrana i zbog toga sto je widescreen zadovoljstvo je gledati.
3. nisam neko preveliko izbijanje svjetlosti primjetio. samo u gornjem dijelu zna biti kad je ekran totalno crn, ali minimalno stvarno, tako da nebi to ni navodio kao neki minus!

Sve u svemu, ja sam prezadovoljan! I preporucio bi ga svakome!
qwertz1001 je offline   Reply With Quote