Citiraj:
Autor musso
Mozes misliti da je neisplativo (kako kome) ali da mislis da nema razlike to krivo mislis. Mislim ak ti je sve to isto, sto si nisi kupio audigy4?
Glavnu stvar u cijeloj prici sto se tice zvucnih kartica jest imati bolji D/A konverter. A elite ima bolji (citaj PRO konverter)
To je najbitnija stvar, mozda ti to nebi osjetio al ja imam HIFI zvucni sistem a ne neke drecalice za komp.
"
|
Nisi dobro pročitao šta sam napisao.
Isti je zvučni procesor na platinum/fatality/elite, jedino elite i fatality imaju još 64mb ram. i elite ima vanjski rack, koji ima iste priključke kao i moj 5'25
A audigy i X-Fi nemožeš uspoređivat jer je drugi procesor u pitanju.
Uzeo sam zvučnu jer sigurno još 2 godine nebu došlo niš novoga, svi standardi koji postoje pa i oni koji se još ne koriste su tu EAX 5.0....
a nemam naviku svakih 6-10 mjeseci kupovat nove komponente, jednom kupim dam malo više i onda sam miran neko vrijeme.
5'25 rack sam uzeo zbog slušalica/mikrofona, jer mi je gnjavaza stalno to preštekavat otraga, a osim toga softwer od creativa je odličan za Media PC, možeš gledat/slušat DVD-Divx-MP3-JPEG.... bez potrebe da se dižem iz fotelje , samo sa daljinskim šaltam po hardu i biram šta ču pustit.