Citiraj:
Autor MasterX
probaj Outpost (umjesto ZA smeca) i Acronis TrueImage (umjesto nespretnog ghosta)
|
outpost je firewall, a ZA internet security je paket koji se pokazao sasvim dovoljan protiv virusa i spywarea. Neznam zasto bih mijenjao ZA kad je firewall besprijekoran (provjeren na svim mogucim stranicama koje pruzaju firewall testing, sa svim stealth portovima), a cak i ako se uvuce neki virus koji nece van, ubacim ghost boot cd i s tri klika vratim image koji je sacuvan na drugoj particiji u roku minutu i pol. (nekima boot traje toliko) - nemoze biti spretnije od toga. Svi podatci su na d: particiji. I moj problem je napastima je rijesen. Cak mi je i zao sto je rijesen, nema vise trazenja najboljeg rijesenja i isprobavanja novih proizvoda. Nasao sam najbolje. : roller :
btw., uz ovo vam ne treba sp2 i nikakvi updates, ZA firewall zatvara sve portove, a mozillu koristim za surfanje i webmail. a bez sp2 i stalnih zakrpa komp je u najmanju ruku - bržiiiiiiii

i sasvim siguran. Ionako je 90% tih zakrpa samo Microsoftov way of telling you nismo vas napustili. New updates are ready to install, Microsoft is taking care of you. Da ziher : roller :
Ako netko treba upute za ovakvu jednostavnost norton ghosta 9.0, nek se javi. Originalno izdanje programa nema boot cd.