Citiraj:
Autor tamara55
Ako neće igrati FPS-ove, Radeonka 1650 će mu biti taman, a također i neki 19 inčni monitor.
''Ali za konfu ne želi dati hrpu love jer je dečko realan''
''... on oće 26" ekran,...''
''frajer nema ni jednu igru, fantazira o kupnji Logija G25, a taj monitor koji on zapravo nikad neće kupiti jer samo sanja što bi rado, i vuče mene okolo...
frajer samo zuji po netu i čita razne reviewe i fantazira kako će on kupiti sebi 50" plazmu, konzolu, hi-fi, urediti boravak, sve će to on...''
Baš je realan  : lol2 :: lol2 :
|
jedino je realan što se tiče toga da ne utuče veliku lovu u kantu, dok se ni ja na bi bunio protiv ogromnog monitora
druga je stvar što ga on vjerojatno neće nikad upiti...
ako sutra ne kupimo konfu, ja odustajem od njega, nek se sam snalazi...
Citiraj:
Autor lejzi bastard
ma nemoj se uopce hebat s takvim likovima,jer na kraju nebu najvjerojatnije kupil ni 15" monitor a kamoli komp
: quake2 :
|
to je istina, on je takav, od onih likova, ja ću kupit ovo, ono, ja želim poštenu plazmu, pravu hifu, neću kupovat nešto osrednje, bla bla...
koliko dugo melje o toj plazmi, to sam ja sve uvjereniji da je nikad neće kupiti.
uglavnom, konfu smo složili, Asrock VSTA, AMD3500+, 1gb rama, 160gb hard, GeCube ATI X1650pro extreme, Enermax 300W (to smo danas čak kupili, jer je na "akciji" !! : bonker2 ), kućište, vjerojatno Centurion 534black, sve skupa oko 4400kn...
i onda nek sam bira monitor, jer je meni dosta..