ne one s blagom,nego one s "nasim " blagom......pokazala je iznenadjujuce dobro stanje zaliha do sljedeceg unosa robe,tj mesnih i inih uzoraka!!
usto ,bio sam vise nego ugodno iznenadjen kad sam u najdubljem kutu drage i predrage mi skrinjice ugledao"nju"!da,vrecicu...smrznutu...al punu taaanko narezanih plucica.......
ihaaaj ,nije da se nemreju kupit i friska,al to mi je poklon od punice,zdrava pljucica od njenog,"domaceg"puajceka!!!!
uf,prvo ju moram nazvat i objavit joj vjecnu falu.......ti bokca pokraj 3 kceri i tolko zetof,ja sam bil prvi (i najbolji!veli ona)koji
je nafcil kuhat i pogostit tasta i punicu...(na pocetku su se pitali kaj trebam i kaj bum zical,a sad cekaju samo da pozovem i veselo dojaseju!!!)

uf ,i to se mora odradit koji put,ne? ne,ne njima spremim il rostilj il kotlovinu il kakve morske slastice( to i najvole!!),specijalitete ala pljucica na kiselo ,spremam samo za svoj gust!!(ostatak plemena sam vice:fuuuj kak to smrdi.....nebi ja to.....)meni je to delicija za +5!!misljenja?Jelc?