25.10.2006., 16:25
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Autor Gabre
E nešto bi frend kupovao neku konfu, klasika, neće on na njoj ništa kodirati ili dekompresirati, sirati, editirati.. :d
on će igrati igre , surfat netom, i to je to.. FPS-ove ne igra, uglavnom vozačke simulacije i RTS-ove...
Monitor će biti nešto oko 20" wide, ili više.. i na to će najviše potrošiti.
Ali za konfu ne želi dati hrpu love jer je dečko realan, i ne želi da mu u kanti leži 10k kuna... potpuno se s njim slažem.
|
Citiraj:
Autor Gabre
ma živcira me lik, neka kupi što god hoće...
on oće 26" ekran, a treba mu za qurac, da budem prost, samo da ima velikog ko i njegova dva frenda, čitam ga ko knjigu, ali to ne želi priznati...
a znaš što je najjače u svemu tome, frajer nema ni jednu igru, fantazira o kupnji Logija G25, a taj monitor koji on zapravo nikad neće kupiti jer samo sanja što bi rado, i vuče mene okolo...
frajer samo zuji po netu i čita razne reviewe i fantazira kako će on kupiti sebi 50" plazmu, konzolu, hi-fi, urediti boravak, sve će to on...
Kako je naporan lik... a frajer još ni faks nije završio, a niti ima love, ovo je prištedio 10k kn jer dobiva stipendiju nekakvu...
on ima takve neke lude ideje i stavove da me naživcira čim počne pričati...
|
Ako neće igrati FPS-ove, Radeonka 1650 će mu biti taman, a također i neki 19 inčni monitor.
''Ali za konfu ne želi dati hrpu love jer je dečko realan''
''... on oće 26" ekran,...''
''frajer nema ni jednu igru, fantazira o kupnji Logija G25, a taj monitor koji on zapravo nikad neće kupiti jer samo sanja što bi rado, i vuče mene okolo...
frajer samo zuji po netu i čita razne reviewe i fantazira kako će on kupiti sebi 50" plazmu, konzolu, hi-fi, urediti boravak, sve će to on...''
Baš je realan  : lol2 :: lol2 :
|
|
|