View Single Post
Staro 25.10.2006., 16:19   #24
konj
Premium

Datum registracije: Oct 2005
Pa dali sam ja rekao da kompjuter nemoze raditi?? To koliko grafa trosi volio bih da mi netko objasni jer da kada izvadim X800 i ubacim 7900gs napajanje pocne cviljeti cim se grafa prebaci u 3d mod?? A onda kada je clockam cviljenje se udupla?? Meni se cini da to znaci da je napajanje pod poprilicnim stresom, neznam sto drugima znaci. Posto sam citao jedan review, koji mi je u tome momentu bio nevjerojatan, gdje je ispitana potrosnja 7900gs 256mb pri standarnim taktovima iznosi 160w a ocana 180w zapitao sam se dali je to istina. A nisam sigurno poslao mail piscu teksta da prica bedastoce i sipa bisere. Dajte bar argumentirajte te izvjave kada vec vrijedate. A ako je 400w FSP bluestorm šrot napajanje i to se moze reci bez uvreda ( a opet taj fortron je meni "uvrh glave" ?? mozda je predobro za mene?? ). I takav bi trebao tjerati karticu koja navodno trosi ~82w????

A pravila foruma samo ovise o ljudima koji ih sprovode, dakle za neke pravila ne vrijede jer vrijedaju bez pardona??

Dakle cijela ova rasprava je totalno izivljavanje nekih ljudi jer sve sto sam pitao je bila preporuka za kupnju napajanja. Sto i jest tema ovoga threda.
Ako tko ima kakav savjet ( dakle ne uvrede ) hvala : goood :