Citiraj:
Autor Wolverine
Čuj ovo bi trebala bit tema di bi se ljudi naučili čitat tvorničke deklaracije.
Ja sam dao primjer u prvom postu a onaj di je hrpa napajanja raspoređena po snazi na +12v railu je dakle rezultat tog čitanja s deklaracija tj koliko je koje napajanje stvarno snažno i jako.
A sve je to i potvrđeno id strane raznih stranica s review-ima poput SPCR, JonnyGuru, x-bit itd.
Da pogodim tebe očito bode to kaj sam reko za FSP 500W BlueStorm 
tj da je u praksi slabiji od 380W Seasonica S12
Sorry al je tako, u konačnici kad se sve zbroji i oduzme ono ima na +12v 285W dok S12 380W ima 300W 
Inače kod napajanja stvarno vrijedi kolko para tolko muzike jer jednostavno kvalitetne komponente koštaju. (no naravno da i ime ima određenu težinu, kod nas pogotovo)
|
Ma ne bode me,ja sam prezadovoljan napajanjem i na popisu XS-a ga preporučuju kao odlično napajanje,dok su recimo izravnog cjenovnog konkurenta Hipera smjestili pod "Not recommended",on i dalje ostaje BB za svoju cijenu.Svemu u svemu sticky je i više nego koristan,ali je čista matematika...pitanje je povuče li SS svih 300W na tom railu,kao i tih 285 na FBS-u,ništa se s sigurnošću nezna dok se to ne baci u pogon
Još jedan važan detaljčić,FSB 500W ima 285W na 2x 12v raila,dok SS na jednom 300W,opće je poznat gubitak ako su u pitanju 2 komada,logika...SS-u treba konvertabilan kabel za još jedan 12v koji ide i koji se dobije uz grafu,a onda više ne pjeva 300W sigurno...