Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 26.08.2003., 12:47   #192
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking Re: mitzek lijenčino !

Citiraj:
Originally posted by Horza
ja ne vjerujem da za kompom sjediš u fotelji. svaka čast!
a kaj bus!!! na poslu sam se naviknul na udobna sjedala(grijana,sa masazom i sl),a posto doma nemam nis tak kvaliteno i sigurno da me zdrzi.....sam si zel foteljku,tak da mi je mefko i da ,ak pukne ne opadnem z visokoga!!!

a i liepe je dici noge na komp, da mi potpuhavlje pod jajceka male,tek tulike da mi neda zaspati....

btw...mreza radi......jos sam da se snage sila osovine udruze te mom picek-micek mozgu objasne step-by-step instalaciju i djeljenje internet share con.! hu,poznavajuci sebe,to bu potrajalo bar do sisveta!!!(bum zasparal za krizanteme na juniorovoj vezi u belisvet!!)sile osovine(RAK-HORZA-I CO. p(r)ozvani ste!!!
a jELC-a bum tak itak otel kad se najdemo na pifi!!!!!(imam doma hlaaaane,bume i narezali nekaj ,a punica je bas zi protvanja gibanicu zvadila!! (morti upali,ha jelc?)

btw.ak negdo hoce pomoci vu tome ,toplo pozdravljam njegov doprinos!!! za tekuca i zvacuca potrazivanja molim najaviti se!!!(da skrijem sunkicu i kulen odlani!!!) ekipu iz stanovite(KVAK-KVAK)firme sam nakon prigorskih susreta(z pifom i rostiljem!!),utovaril u afte i poslal podbreg!!!nis nisu prigovarali sefu kuhinje!!(nisu smeli!!!187/120, bivsi yu champ g/r hrvanje i judo.....pulen j corka !)

sig na dijeti..,bolje on nege JA......

Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 26.08.2003. u 12:59.
mitzek je offline   Reply With Quote