View Single Post
Staro 24.10.2006., 20:20   #29
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor Bleki Pregled postova
Ne mozes reci da as5 ima osjetljivost na struju. Srebro je nabolji vodic, a paste bazirane na njemu, imaju slicna svojstva. AS5 mozda nije predvidjena za spajanje kontakta (kao tekuce srebro), ali takve stvari moze odradit bez problema. A i sam znas koliko je CPU-a i sl. stvari otislo u dim, zbog nepravilnog nanosenja.
pomozi mi glup sam i neznam koliko ih je otišlo. velim x puta mi se AS5 našla na procu i gpu a ne samo na jezgi i nikada ništa. Prouči gore napsiano. Da je tak opasna onda ju nitko ne bi korsitio, i svuda bi našao uzrujane korisnike kojima je AS5 skurila ploču, grafu memu i izazvala požar.

Prema izrečenome AS5 bi se mogla koristit za otklučavane 9800se u 9800pro ( trebao si prelemit jedan otpronik), no ne čemu lemiti kada je tu AS5!

Uskoro će se AS5 smatarti supravodićem i koristi će se umjesto žica.

Nađi mi ozbiljan forum i reci mi od koliko članova je AS5 netkome nekaj spalila. Xtremesystems.com, njima bi tamo sudeći po količini AS5 trebala odavno spaliti sve što imaju.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote