Tema
:
Mali Case Moding
View Single Post
24.10.2006., 18:09
#
1
Crazy Shale
Premium
Moj komp
Datum registracije: Oct 2006
Mali Case Moding
Evo ovako gledo sam malo tu po forumu i jako mi se dopala ideja o unutarnjem crnom kučištu , rekoh moram i ja to nabavit . Dakle sve je počelo micanjem svega iz kučišta
(majke ti kolko žica). No nakon pola sata vađenja komponenti zadatak je uspješno obavljen.
Sada je usljedio odlazak u podrum i početak farbanja . Za farbanje sam koristio neki crni sprej koji sam kupio u arboru za neku siću .
Dobra stvar kod spreja je da se posuši za 2,3 minute tako da nemoram čekat cjeli dan za sušenje. Ovako je kučište izgledalo prije farbanja
, a ovako poslje
. Dva put sam prefarbo kučište da nebi slučajno negdje ostalo malo srebrnog lima .Inače kučište je neka jeftinjara za 2 glave(200kn onima koji neznaju ) Boja se posušila za nekih 5,6 min i sljedilo je vračanje stvari u komp . Pošto sam kupio uvr rounded kablove morao sam kupiti i UV neonke da se to i vidi . Takodjer sam kupio cable sleeve kit od sharkoona UV žuti jer su me strašno živcirale žice od napajanja . Nakon sat vremena muke stavio sam cable kit napokon ( koji kre.. je to izmislio ). E sad sam počeo vračat stvari u njega prvo sam ubacio napajanje zatim matičnu i hard i sve ostalo . Žice sam sakrio koliko sam mogao a neke sam i zamotao izolirkom da se nevide pošto je sad i unutra crno
Crazy Shale
Vidi profil
Pronađi još poruka od Crazy Shale
Moj komp
CPU:
i7 2600k
MBO:
Asus Sabertooth P67
RAM:
Corsair Vengeance 2x4Gb
HDD:
Corsair SSD 120 Gb, Hitachi 1Tb