Citiraj:
Originally posted by gpremec
Full oprema ne podrazumjeva automatski mjenjac.
Fakat seres bezveze.
Moram priznati da nisam prosjecan hrvatski muskarac: ne pijem pivu, ne gledam nogomet, niti ne volim njemacke aute. Hondu Accord ne bi niti u snu, jer je prokleto skupo odrzavanje.
I ne bi vjerovao, Citroëni su mi se oduvijek svidjali.
|
skupo odrzavanje? OK nemam nis protiv Citroena (mos mislit

, ali postujem tudje ukuse), ali da je skupo odrzavanje Honde? Stvarno mrzim te hrvatske predrasude, pa jer vi Hrvati uopce gledate ADACove i americke tablice o pouzdanosti? Jel citate usporedbe cijena rezervnih dijelova u domacim auto magazinima? Zasto onda pricate nesto sto ne mozete poduprijet konkretnim podacima?
BTW poznajem covjeka koji kupuje stare aute i prodaje ih za dijelove. Prije se bavio samo BMWima (nije Honda, ali ajde) i nije mu se isplatilo. Prebacio se na Ford i izgradio salon. Mislim da ti to dovoljno govori (Ford je "njemacki" auto)
P.S. Pod BTW sam govorio o autima starim 10ak godina, mozda mi usporedba nije dobra jer je danas Ford Focus medju najpouzdanijim autima, ali mislim da ste shvatili point. Mozda neki Hondini dijelovi i jesu skuplji od Citroenovih, ali koliko cesto su ti potrebni?
P.S.S. Kaj ja tu puno serem? Pa mi pricamo o novim autima, a oni imaju garanciju na sve mehanicke dijelove, kakve veze onda dijelovi imaju? Prodas ga nakon 100,000km i kupis drugi