možeš podnijeti reinclusion request (pogledaj na webmasters centralu help)... ali ako su te izbacili iz svojih indeksa, to sigurno nije bezveze i mislim da ćeš imati velikih problema oko vraćanja u index. zapravo ne da mislim, nego sam i osjetio na vlastitoj koži.
naime, ove godine sam zakupio jednu domenu koja je do prije godinu dana bila zakupljena od strane neke oglašavačke kompanije koju su izbacili iz indexa. da bih vratio domenu (iako se promjenio vlasnik, sadržaj i apsolutno sve) morao sam iskoristiti valjda svo znanje trikova za dodavanje site-a u indeks, svo znanje trikova za dodavanje site-a u direktorije (da bih napokon mogao doći u open directory jer je i od tamo bila banana), i onda tek podnjeti zahtjev za potpuno micanje iz indexa (da, potpuno micanje), i kad se to propagiralo po njihovim serverima i googlebot pocrawlo sve informacije iz directory-a, onda mi je tek prošao reinclusion request. prestrašno. a ni kriv ni dužan.
cijeli proces je trajao kakva 3-4 mjeseca dok su svi zahtjevi prihvaćeni, pa sve ovo pocrawlano i indexirano, pa onda reinclusion i crawlanje i indeksiranje site-a.
tak da ono... ak su te namjerno izbacili... j*** ježa