View Single Post
Staro 23.10.2006., 07:55   #22
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
Wink

slijedi postupak moje zaštite (koja očito funckionira besprijekorno...)

prvo mi je komp štekal, zamrzaval se, sve živo iskakalo kad se upalil Firefox...instalirao i uninstalirao sve žive antiviruse i antispware programe al gamad se ukopala unutra i neće van...ja sav izbezumljen idem na novu instalaciju - sve (doslovno) s diska brišem i sam da budu na njemu novi windowsi....sad ja postavim windowse i idem postavit hvaljeni NOD32...poštimam ja to i stavim na redovan update - još instaliram uz to i TuneUp Utilities da mi poštima svakih tjedan dana registry i počisti "smeće" koje se stvara u windowsima - temporary files itd. i uz to još Ad-aware SE kao zaštita protiv spywera te naravno protiv spywera --> Mozilla Firefox, kako to i biva na početku windowsi lete a kasnije uspore užasno...mogu reć da sad rade kao novi - dižu se u par sek. programi se također dižu u par sek. - prekrasno : flyingeyuz to nedavno dobio ADSL i router što vam mogu reći da je besprijekorna zaštita - još nemam niti jedan virus (sigurno nemam) jer je nedavno proskenirano svim i svačime i ništa...probao ja malo testirati NOD32 da vidim kak dela i idem ja skidat i surfat po sumnjivim stranicama - kad vidiš ono NOD32 poludil : roller :svaku sek. pop-up van --> "Virus Denied" - pa sam tek onda videl kolko je tu bilo virusa koji su prije prošli ko da nije ni antija bilo...sve ja to pogasil i ne da NOD32 unutra viruse....svaki - ali baš svaki mi je do sad zaustavil i radi mi besprijekorno - svima ga preporučujem jer je (za mene) zbilja izvrstan

na kraju jednadžba glasi (za mene radi izvrsno):

Router - NOD32 - TuneUp Utilites - Ad-Aware SE = Winodwsi ko novi
svebee je offline