Citiraj:
Autor Vucko
DVD-RAM
Ak si najobičniji korisnik (znači ne neki zahtjevni) koji će samo pržit pomalo, onda ti je svejedno koju kupiš. Što niža cijena sa što dužom garancijom - a pošto je garancija na 90% marki 2 godine, onda gledaš samo cijenu. Naravno, ako preferiraš neku marku (jer imaš pozitivno iskustvo), onda je druga priča.
|
Jesam najobičniji korisnik, ali ne mijenjam često komponente pa bi htio nešto pošteno. Sad imam TEAC-ovu CD pržilicu koja se već duže vrijeme vrlo loše slaže s Nerom tako da ju više gotovo i ne koristim, te relativno novi Lite-on DVD-rom koji više ne čita neke dvd-e koje je prije čitao bez problema. Tako da bi to oboje povadio i stavio samo novu DVD pržilicu koja bi onda služila i za snimanje i za gledanje filmova.
Pitanja:
1) Za LG H20LBB sam se prvo odlučio jer sam na par mjesta pročitao da je, između ostalog, vrlo tiha pri gledanju dvd-a, no onda vidjeh da se pomoću nekog Nero dodatka svaka može stišati smanjenjem brzine - jel to točno ili su neke ipak tiše?
2) Jel velika prednost imati 2 optička pogona, npr. za direktno presnimavanje dvd-a s jednog na drugi?
3) dvd-ram??