Tema: Benq DW1655
View Single Post
Staro 22.10.2006., 22:21   #6
bero rakun
Premium

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Vucko Pregled postova
DVD-RAM

Ak si najobičniji korisnik (znači ne neki zahtjevni) koji će samo pržit pomalo, onda ti je svejedno koju kupiš. Što niža cijena sa što dužom garancijom - a pošto je garancija na 90% marki 2 godine, onda gledaš samo cijenu. Naravno, ako preferiraš neku marku (jer imaš pozitivno iskustvo), onda je druga priča.

Jesam najobičniji korisnik, ali ne mijenjam često komponente pa bi htio nešto pošteno. Sad imam TEAC-ovu CD pržilicu koja se već duže vrijeme vrlo loše slaže s Nerom tako da ju više gotovo i ne koristim, te relativno novi Lite-on DVD-rom koji više ne čita neke dvd-e koje je prije čitao bez problema. Tako da bi to oboje povadio i stavio samo novu DVD pržilicu koja bi onda služila i za snimanje i za gledanje filmova.
Pitanja:
1) Za LG H20LBB sam se prvo odlučio jer sam na par mjesta pročitao da je, između ostalog, vrlo tiha pri gledanju dvd-a, no onda vidjeh da se pomoću nekog Nero dodatka svaka može stišati smanjenjem brzine - jel to točno ili su neke ipak tiše?
2) Jel velika prednost imati 2 optička pogona, npr. za direktno presnimavanje dvd-a s jednog na drugi?
3) dvd-ram??
bero rakun je offline   Reply With Quote