Citiraj:
Autor rega
Da neotvaram novu temu,imali ko iskustva sa gore navedenim SuperTalentom,mozel on da ide preko 1200MHz i mozel se poredit sa vrhunskim mem....ka sto su ocz,corsair,crucial i sl.,ako je ko imao iskustva s tom memorijom neka kaze.
|
Gotovo sam siguran da ovdje nitko nema iskustva s dotičnom memorijom,ali ja čisto sumnjam da je gore nešto drugo osim Microna D9,vjerovatno GMH,nagađam,preko 1200Mhz na Intelu je gotovo nemoguća misija,postigli su samo neki 1200Mhz,s vrlo visokim voltažama i custom hlađenju,ali sama činjenica da se ljudi diljem svijeta dive takvom screenshotu govori za sebe,dakle preko ili plafon 1100Mhz vjerovatno postiže,ako je Micron D9,GMH u najmanju ruku...
Uostalom,neznam uopće šta će ti memorija koja ide preko 1000Mhz u kombinaciji s E6600 kada ti to uopće neće biti od koristi jer ćeš za 1000Mhz koristiti djelitelj koji mnogima ne radi savršeno,a i ako radi,dobitak u performansama je zanemariv...Vidjet ćeš i sam da ćeš završiti na 1:1 s procesorom pri npr 3600Mhz što rezultira frekvencijom memorije => 800Mhz.To bi ti bio sweet spot,jer procesor preko toga na zrak stabilno neće ići...
Za detaljnije informacije nema ti druge nego
www.google.com...
& tema je Corsair memorija,drži se nje,pravila