View Single Post
Staro 22.10.2006., 00:36   #1
64VT
Guest
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Mnoštvo pitanja i problema

Ja sam jako glup i trebam vašu pomoć, imao sam sve ovo ali nakon reinstalacije vindouza sve se naravno poništilo a ja sam zaboravio kako to napraviti.
Zanima me sljedeće:
1.Kako maknuti logon skrin?
2.Kako postaviti fixni ip da nemoram čekati kad upalim komp?
3.Kako napraviti da kad stisnem tipku za gašenje kompitora da mi se pokaže 4.ono što želim napraviti-ugasiti stend baj ili resetirati?
5.Koja je najbolja kombinacija softvera za zaštitu od virusa spajvera, čega već, nemogu više pratiti sve to. Linkovi po mogućnosti.(Pokupio sam virus u prvih 2 minute nakon reinstalacije vinsa gledajući nešto na brzinu prek explorera jer nisam još instaliro si sve stvari kaj trebam)
6.Što učiniti da mi monitor bude na 120herca(na 1280x960) kao što je prije bio za razliku od 85 na kolko sad max ide?
7.Koji je najbolji program za departicioniranje(znači iz 2 particije u jednu) bez gubitka podataka, link po mogućnosti.
8.Kako promjeniti ime diska, iz e u c, instalirah na drugom disku(e) pa mi to sad cijelo vrijeme stvara probleme jer se zove e.
i ako se sjetim još nečega javim se.
Fala unaprijed na pomoći i ispričavam se na svojoj glupoći iako će to mnogi protumačiti kao lijenost
Pokupio sam neki napredni virus, neće ni task manager ni safe mode, ma mislim da ću opet formatirat. a vi molim vas odgovorite na ostatak pitanja

Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 22.10.2006. u 00:49.
64VT je offline   Reply With Quote