Citiraj:
Autor buljo
Matična-
Ako već to sve uzimaš uzmi P5B Deluxe/WiFi ima nekih stvari više od vulgaris verzije, P5W ima 975 čipset koji kak sam čuo je mrvicu stabilniji od 965 al je 965 bolji za OC e sad što je istina od toga...
Nema te zvučne integrirane koja se može mjerit sa nekom kvalitetnijom karticom, moja preporuka pošto toliko love tučeš u komp (i ja sam sad dao približnu cifru samo za kantu..) da uzmeš Audigy 4 i Z3 ili Z4, jer dobri zvučnici na lošoj zvučnoj gube svoj zvuk, Ferrari sa 14 colnim gumama..
Što se monitora tiče pošalji pm dzlobecu on je uzeo jedan Dell od 4200kn pa nek ti kaže mišljenje
Grafa hmm nećete me valjda puno popljuvat, ati ima lijepšu sliku, što god mi tko kaže sam sam se uvjerio na svojoj koži i zato sam sad kad sam uzimao novo sve gledao samo njega. x1900gt ili xt, ja imama x1900gt i sve mi leti a razlika između CODa sa 6800LE i x1900gt je ogromna (mislim na kvalitetu slike i oštrinu i dubinu boja).
Nadam se da sam malo pomogao
|
Hvala na savjetima, razmišljam da malo promijenim konfiguraciju (pogledaj post dolje).
*Mislim da je trenutno p965 ipak bolji izbor, u svakom slučaju jeftiniji.
*Ma neću slati pm čovjeku, šta da ga gnjavim, ni ne znam ga : goood : Ali hvala na prijedlogu.
*Za zvučnu još moram vidjet kako ću stajati s parama: sweating
*Za ati znam da ima bolju
kvalitetu slike, ali da li može ganjati sve u najmanje 1680X1050 (256mb rama)? Da ne spominjem 1920X1200.
: hello2 :