View Single Post
Staro 21.10.2006., 23:45   #19
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor nicko Pregled postova
De stavi samo Seagatea 7200.10 umjesto Hitachija...i LG umjesto NEC-a...
Za LG-a bi si jos i razmislio, ali ne vidim niti jedan razlog da stavim Seagay mjest' 'Itacija, pogotovo sto nasi wannabe prodavaci nedaju 5 godina garancije. Doduse, taj Seawhatever ima onu novu "fancy-gay-lesbo-puna-su-nam-usta" tehnologiju zapisivanja, hel?

Citiraj:
Autor Vucko Pregled postova
Vidim ja da`s ti mene otpilio što se monitora tiče
Neka ti bude
Zna dobro Bude sto treba, i nije mu neka...

Citiraj:
Kučište po slikama sa komponentama unutra je dosta skučeno. Je da ima ono 12cm na ispuhu i napred, ali mislim da se sa nekim drugim kučištem, te cijene (ili čak i niže) dobiti malo ipak više, što na temperaturama, što na prostoru.
Po ovom kučište je dosta smušeno napravljeno. Čak mu niti instalacija napajanja nije prošla kako treba .
Svasta... Mr. M ipa pravo, neka bude taj... Praetorian?

Citiraj:
Autor Mr. M Pregled postova
A onda mozda CM Praetorian 731, istina, 100ak kn je skuplje, ali je vece, ako se ne varam
Copy that. Thx.

Citiraj:
Autor tamara55 Pregled postova
''za jednog rednjoskolca koji se nece igrati na njoj (iz toga slijedi klasika - p0rn, MP3, Net i slicno).''

Pa onda neka jednostavno kupi neku ploču s integriranom grafikom, nekim Celeronom ili Sempronom, gigom rama, nekim ljepšim kućištem i kvalitetnim monitorom). Ako se čovjeku bude kasnije htjelo igrat, jednostavno se kupi grafička i jači procesor, a stari procesor se proda
Ili sad kupi sad posteno pa poslje pika grafu kako hoce. Ho ho ho...

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ne NEC, ili LG ili Pioneer, ostalo je ok, eventualno Crucial 2*1GB DDR2 667, posto vidim Seasonic pretpostavljam da se radi o Linksu..
Yup, Links. Ok, za optiku cu razmisliti, ali mi je Crucial ipak malo $kup, unatoc 5 g. garancije (mislim da je on bio u prvoj kombinaciji, ali...).

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline