View Single Post
Staro 21.10.2006., 22:53   #6
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Vucko Pregled postova
Dosta jaka konfa za takve banalne stvari koje će se izvoditi na njemu.
Evidentno si nesvjestan snage koju zahtijeva HDTV p0rn...

Ma point je u tome da se tih 7k kn mora... 'ajmo reci to tako, potrositi. Ako ce decko zeljeti u blizoj ili daljnoj buducnosti raditi nesto zahtijevnije, ova konfiguracija mu, barem van 3D dijela, to vrlo lagano omogucava. OTOH, ako ce zeljeti Doom 5, trk do ducana po PCI-E karticu...

Citiraj:
Ja bih eventualno ušparao na procesoru, kupio D805 npr. a razliku u novcima nadodao na svotu novaca izdvojenu za monitor (a za razliku od 700-800kn se može dobiti viša klasa, pa ako će već gledati p0rn da ne izgubi oči ).
Monitor je, kao sto rekoh, rijesen...

Citiraj:
Također, navedeno kučište izgleda dosta "malo".
Eh, to me bas i interesiralo...

Citiraj:
Iako neće biti natrpano, rađe da se preporuči neko drugo kučište - Chieftec look-a-like.
Ali, ali... Ovo je tako cool! I ima plave ledice? Uzeo bi ja nesto od CM-a, ali pise da je sve nedostupno u Links@Zgb.

Citiraj:
Ovaj TT ima USB vanjske štekere na desnoj strani, tako da, ako će biti unutar rupe u stolu, može zaboraviti na njih (a ponekad jako dobro dođu, znaš i sam vjerojatno ).
Sto ponekad dobro dodje? Rupe, rupe u stolu ili USB en general? Ok, point taken, ali ne da me je previse briga zbog toga, glavno da je kuciste cool i da ima koliko toliko rijeseno hladjenje...

Citiraj:
P.S. Napomena da se provjeri dal ima Seasonica, jer navodno je sada nestašica nastala...
Pishe da ima. Sve i da nema, uvijek moze uletit kakvo Tagance, Fortronce ili neko od inih prijatelja...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline