Citiraj:
Autor nicko
Sad ti meni reci zasto je P5B "puno bolja" od P5W DH??
Ako mi kazes jos, gdje uzeti Seasonica 430W, ja cu ga kupiti i sebi i tebi jednog i jos ces dobit komplet nozeva....
I zasto bi uzimao Kingmax ili Goodram, kad je Crucial najejftiniji, a najbolje se clocka???
|
ti stalno uskačeš sebi u usta...
kao prvo - ja nigdje nisam napisao da je p5b lošija od Deluxe...jednostavno smatram da ak uzima već opasan stroj onda mu je to i više nego dobra MBO.ne mora uzeti WiFi već Deluxe.
kao drugo - čovjek kupuje konfu u 3./4.mjesecu a do tada će izaći Seasonic 430w u Linksu(pitao Vedrana osobno)...ali nije bitno dal je 380w ili 430w,bitno je da je Seasonic a svi znamo o kakvom se napajanju radi.
kao treće - razlika je nekih 100kn kad se uzme 2 sticka od 1gb(mislim na Kingmax)...nigdje ja ne osporavam Crucial memorija,dapače,imao sam je priliku isprobat i ide do nebesa(kak bi ti reko:bolje se OC-a).ali bome Kingmax i GoodRam nije za bacit.
kao četvrto - ti ko da osporavaš te komponente kaj sam ja rekao a i sam imaš iste. : lol2 :
i za kraj - Bezveze je uopće išta mu predlagati jer će to kupiti u 3./4. mjesecu sljedeće godine a do tada će doći DX10,Quad procesori i ko zna kakvih još memorija i MBO.