Citiraj:
Autor Vedran_Links
Stublina - što se tiće raspoloživosti to je dozvoljeno. To govori o firmi što firma prodaje i nudi. Dostupnost artikala ne ovisi samo o nama prodavačima nego o globalnoj dostupnosti. Svaka velika firma u EU a kamo mi idemo isto ima tako označenu dostupnost robe. Sam posao nema apsolutno nikakve veze sa egom tako da o tome nije potrebno niti diskutirati.
|
Nije mi jasno, ljudi rade frku bas oko ovoga svako toliko na forumu. Meni to aspolutno ne predstavlja problem. Nazovem/dodjem/vidim - nema tog i tog artikla - ili cu pricekati ili idem u drugi shop. Makar je Links sigurno firma u koju cu prvo doci i pogledati ako imaju sto me zanima, a i velika je vjerojatnost za to jer imaju najsiri asortiman. Ako nemaju, a hitno mi je - idem u neki od konkurentskih IT shopova. Sto se tice "trenutno raspolozivo" po web cjeniku, znam da se ne moze nikako vremenski uskladiti sa stvarnim stanjem, ali hvala Bogu - imam telefon, nazovem i provjerim, rezerviram ako ima na stanju i amen. Evo recimo ja cekam HDD Samsung 250GB SATA2 vec nekih 6 tjedana. Kod vas u Rijeci sam svaka 2-3 dana pa izvidim trenutnu situaciju, a srecom da je i osoblje ljubazno pa priskoci u susrert sto je vise moguce. Da se nebih jos i zivicirao oko prikaza stanja na web cjeniku, nedostupnosti pojedine robe i oko slicnoga.