View Single Post
Staro 21.10.2006., 10:43   #31
Vedran_Links
Premium

Datum registracije: Feb 2004
tigman - problemi sa memorijom preva vama su riješeni nebih povlačio ponovo isto pitanje. memorija je zamjenjena jer je došlo do pogreške kod deklariranja što se Vas naravno net tiće. Ta memorija koja Vama nije radila radi normalno na latencijama na kojima ste željeli da radi no neka je tako kako je. Stvar je sa naše strane riješene te smo vam se nekoliko puta ispričali i stvarno nam je žao kada se tako nešto dogodi. Vjerujem da je tako red i da to nalaže kultura. Sa druge strane Vi ste pokazali vaš nivu kulture vrijeđanjem bez valjanog razloga.
Nadalje pokvarila Vam se matična ploča, tražili ste da Vam se zamjeni, to je i napravljeno. Sada imate reklamaciju prijavljenu za robu koja radi sasvim ispravno. Većina komponenata radi baš onako kako vi to želite a i po klasifikaciji a vi ih svejedno reklamirate. ( Ili neznate instalirati windowse ili postaviti latenicije, tko zna što će biti dalje. ). Uz svo vaše znanje vjerovatno ste pogriješili forum jer ako se ne varam ime ovome forumu je PC ekspert.

A što se tiće pravnih i fizičkih osoba apsolutno nema veze koliko zaposlenih osoba ima unutar jedne tvrtke nego je samo bitno da pravna osoba treba djelovati pravno jer to su preduvjeti za normalno poslovanje. Fizička osoba ne mora znati djelovati pravno za razliku od pravne.

Stublina - Ja bih molio lijepo da mi se obraćaju ljudi sa TI, ovako kako mi se netko obraća sa Vi osjećam se kao neki "striček" stari a vjerujem da ipak nisam neki starac ;-).

moderatora bih zamolio da zatvori topic pošto je stanje o dostupnosti artikala objašnjeno u jednom od gornjih postova.

Hvala
Vedran_Links je offline   Reply With Quote