View Single Post
Staro 21.10.2006., 06:52   #30
tigman
Banned

tigman's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
"Nastup kao fizička osoba a kupovina kao pravna osoba je skroz neprofesionalno i smješno." (zanimljivo a što sam govorio ovdje ... http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=42513&page=2
ako je ovo vaš argument na isporučenu robu koja nije ona koja je bila na stranicama i koja je uplačena (što u poslovanju među tvrtkama znači...xxx)

najsmješnije mi je dal možda treba doći "zgrada ili hala" tvrtke da kupuje pa da ih smatrate tvrtom ili se samo ne smije buniti kada im isporučite "sličajno" drugi artikal...

pa zar iza firme ne stoji čovjek ?...možda u vašoj firmi tako i jest, ali kod nas je još uvjek samo čovjek (za ne vjerovati ?!?)...

o poslovanjima sa privatnim i pravnim subjektima sam već pisao...i jedina moja greška jest što sam želio brzo rješiti stvar po preporuci nekih ljudi koji su za vašu firmu garantirali kao fer i korektnu...

poslje ove sada zadnje storije sa zamjnskom pločom...zasigurno nema šanse da kupim išta više iz Vaše tvrtke o kojoj sam već dosta pisao..., a znaju to i mnogi ovdje...

Zadnje izmijenjeno od: tigman. 21.10.2006. u 07:19.
tigman je offline   Reply With Quote