e ljudovi moi javio mi se ovaj gore na msn i tako raspraljali o slušalicama tj još uvije raspravljamo... niš nije tajno i povjerljivo nit se ovaj gore vjerujem nebi ljutio da kopiram sve

pa eo....

.....ipak niš nemam dopuštenje od njega kaže da je privat, a ja ne vidim zakaj nebi ostali vidli nismo o ničem povjerljivom razg... a fakat bih volio da vidite tu raspravu i njegove stopostotne sigurnosti u nekaj krivo. i tvrdoglavost. no dobro.
al ajde malo da pojasnim ovo gore... di sam ja reko u toj temi da su dobre lsuške? samo su me zanimale jer sam tada bio njub(da, prije mjesec dana sam bio njub dok sam sad već dost pametniji o slušalicama

, nakon fakat dost pročitanih foruma reviewa i tak u tih par tjedana...) ono prčočito tu sennhieser je ipak sennheiser ja reko uu to svake njihove slušalice zlatne nekak moćno zvuči sennheiser a i dobro izgledaju al nakon head fi foruma i nakon svih postova 202 is shit to be avoided imho i onda qutanja tog istog posta i samo yup odustah od 202. onda mi zapele 201 i njih čak preporučuju na tim forumima i u usporedbi sa 202 ono obavezno 201, 202 totalno izobličuje zvuk i tup bas... al opet kažu 201 ne valja zvuk al za te pare nema bolje. i zbog tog se ja odlučio rasegnuti i uzeti 212. kasno je neda mi se pisati više. zaključno: ne 202 neg 201. i to best slušalice do 300kn. za više para u rangu 500kn najbolje 212. u ragnu do soma hd555. to govorim za sennhieser neznam možda drugi proizvođač aka akg nudi neš bolje za te pare, neznam, a i akg me nezanima jer nije baš dobavljiv kod nas.