View Single Post
Staro 20.10.2006., 08:59   #10
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor vranoga1 Pregled postova
1. ovaj chipset je jedini koji podržava 3 kom x16 pcie slota. Ni jedan drugi konkurentski chipset ne može dati niti 2 x16 pcie slota, a kamoli tri (ili su x8 te x4 slotovi ili se pribjegava duplim chipsetima)

4. podržava dd3 memoriju

5. automatski overclock pci express sabirnice od 25% (podesivo do 50% overclocka!), za bolje performanse crossfirea

7. svi parametri podesivi iz windowsa (fsb, brzina memorije, brzina pcie, sve voltaže, timinzi...
Sve je ovo prodavanje magle
Kaj ce mi 3xpci-ex16, za triplle crossfire : nono :
Sto se tice ddr3, kad to preuzme inicijativu na trzistu bit ce 10 boljih stvari od ove ploce
A koda si sam neznam ocat pci-e sabirnicu
Ovo zadnje mogu i ja na svojoj a i vecina drugih usera Ploča novije generacije

Citiraj:
Autor vranoga1 Pregled postova
2. najvažnije od svega: podržava nezavisno podešavanje fsb (cpu) frekvencije (revolucionarni novi memorijski kontroler koji operira nezavisno od fsb-a). NEMA VIŠE DEVIDER-a. Cpu će se moći overklokirati do max bez ikakvih ograničenja sa strane memorije i isto tako memorija će se moći overklokirati do max bez ikakvih ograničenja sa strane procesora.

6. sva ta moć, a chipset se grije duplo manje od najnovijih intelovih i nvidijinih (dovoljan je sitni pasivni hladnjak)
Ovo prvo ce valjda bit najveca prednost, samo kolko ce to bit funkcionalno upitno je

A ovo drugo i nije tolko bitna stvar osim za FKT membere