Citiraj:
Autor đo dalton
ok,kako ti kazes,ali pazi ovo lik mi je rekao da bi sa unixom mogao i na internet,ili sa linuxom?
|
Ma nije valjda? Ne znas da je Internet win32 only?
Citiraj:
nevjerujem bas,ali...lik je zavrsio informatiku fer-a pa se pitam.
|
Imamo mi i magistara koji nisu zavrsili nista. Go figure...
Osnovna stvar koju zaboravljas je da bilo koja verzija *nixa sposobna vrtjeti se na tom cudu mora biti nezavidno stara, sto implicira pomanjak podrske za sve i svasta u PC svijetu i sire.
Citiraj:
znaci mogao bi mi poslati svoj OS,i malo to pojasniti,naravno ako te ne gnjavim.
|
Jesam zaboravio priloziti linkove? [klikce back, hmpf...] Ocito nisam. Na ta dva linka imas vise nego dovoljno readmija i inih help tekstova, a sama instalacija je trivijalna sama po sebi. Ako imas neku eksplicitnu zelju surfati s tim cudom,
Arachne je way to go; imas podrsku i za dial up i za PPP konekcije.
Reci s cime konkretno imas problem ili sto ti nije jasno, pa ako ne znam odgovorit ja, sigurno ce se naci netko... Isto tako, ako se zaista planiras igrat s time (sto, ako vec nisi radio, moze biti predivno iskustvo, a ako i jesi, nije se lose vratiti u retro dane), pod hitno mi se javi na PM da ti uvalim jos 16ak MB RAM-a da mozes raditi kako spada (iako bi se, jedva, sve zguralo i u ovih 4).
Uzivaj,