View Single Post
Staro 19.10.2006., 10:52   #1194
Pajser
Universal TooL

Pajser's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Ove sam ja koristio:

More arrows recovered - sam naziv kaže o čem se radi

Brighter torches - Po noći vidiš baklje na puno većoj daljini( fora je kad vidiš u sred šume neko svijetlo i kad priđeš bliže skontaš da je to stražar sa bakljom - dodatni realizam)

Calm Shadowmere - Ako imaš konja Shadowmerea onda ga ovaj mod podesi tako da se ponaša manje agresivno i ne upada ti u sred borbe pa se izbjegne mogućnost da ga zakačiš nekim claymoreom i sl.)

Capes and Cloaks - možeš kupit plašteve i kapuljače i na njih stavljat enchantmente

Horse comands - kad siđeš sa konja on stoji dok ga ne dozoveš zviždukom, a možeš mu naredit i da te cijelo vrijeme prati

Lich Helmet - možeš nosit Lichovu kacigu

Louder nirnroots - sam naziv kaže sve

Lock Bash - preporučljivo za sve nabildane hack and slash warriorse,. daje mogućnost otvaranja brava jednostavno tako da ih se razvali nekom warhammerčinom ili long swordom- dodatni realizam

Natural environments 2.1 - uključuje:Natural Habitat-> Kukci, leptiri i sl.
Natural Vegetation-> Realističnije biljke (ja sam koristio Natural vegetation 200%)
Natural water - realističnija voda
Natural weather - izmjena godišnjih doba, duga poslije kiše i sl. (koristio u početku pa mi dopizdilo)

PJ's Lighting strikes - munje i gromvi za vrijeme oluje

Natural wildlife - životinje se ponašaju realističnije tako što te neće svaki put napasti nego ako im se previše približiš

Unlimited rings - možeš stavit prstenja koliko te volja (što je u neku ruku i realnije od toga da možeš na svaku ruku stavit samo po jedan prsten)

Unlimited amulets - isto kao i ovo prethodno, ali sa ogrlicama

Visually enchanted 2.1 - Oružja dobivaju vizualne efekte vatre, leda i lighting efekt ovisno kako su enchantirana

Walf packs natural wildlife addon - vukovi u čoporima, kad ubiješ jednog dolaze mu drugi u pomoć (obavezno pročitaj upute za instalaciju tog moda)

Cities alive at night
- ništa lijepše od prizora grada u sred noći dok ga gledaš sa nekog obližnjeg brežuljka (pročitaj upute za instalaciju tog moda)

BT mod - bolji pregled menija

cats and rats - mačke vijaju jedna drugu i štakore po gradu (dosadi malo)

tamriel glittering geology - daje dodatne veličine dragog kamenja i težinu novcu

open woundsmislim da se tako zove - kad si ranjen krvariš i moraš se izlječiti

.........ima još par nekih modova kao npr. koji u igru dodaju sve spelove iz morrowinda,vožnja svog broda( dosadi brzo), ali se nemogu sjetit imena više

eto uživaj
Pajser je offline   Reply With Quote