View Single Post
Staro 19.10.2006., 02:55   #49
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
ne mogu pronaći na netu taj web sources tagger... helpp

kako se lista kompletna "osvježava" u media monkey? ona gore podjela na artist, album, genre, bla bla.. tamo mi uopće ne pokazuje izvođače ni albume koje imam na disku, samo ih par izvuče ili po samo jednu pjesmu od pojedinog izvođača...
Tagger - pretraži ovaj thread, u njemu je DL link i uputstva (samo pazi da skineš najnoviju verziju)

Web Sources Tagger

A što se tiče same baze podataka - znači prvo moraš skenirati disk, kako bi se napunio library, a zatim bi bilo dobro da u opcijama namjestiš da MM registrira i promjene koje su nastale izvan njega (znači kad preimenuješ datoteke, ili seliš albume iz foldera u folder u npr. win exploreru ili tot comanderu, po defaultu MM ne registrira te promjene, tako da pripazi na to).

MM je moćan player (u biti manje player, više alat za baratanje kolekcijom), iako mu treba još peglanja, kako front end, tako back end (npr. sučelje nije baš nešto lijepo, ni po defaultu ni s onim kvazi iTunes skinom, ima još bugova, jako malo skinova, mogao bi se i bolje optimizirati s obzirom na resurse itd.) Obavezno prošvrljaj po njegovom forumu i pogledaj kakve sve skripte postoje za njega, ima korisnih stvari.
gorluk je offline   Reply With Quote